پنجمین کنفرانس گذار به دموکراسی

منشور آزادی ایرانیان

 بیش از یکصد سال است که ایرانیان دوش به دوش یکدیگر برای رسیدن به آزادی و دمرکراسی پیکار می کنند. نبردی برای کوتاه کردن دستان ایدئولوژی های آسمانی و زمینی از سرنوشت مردم و سپردن آن به مردم که تنها مالکان سرنوشت خویش هستند. امروز زمان آن فرا رسیده است تا در دنیایی که مردمان متمدن دست در دست حکومت های دانا و منتخب خود، برای رفاه، شادی، آسایش و امنیت بیشتر تلاش می کنند، ما مردم ایران هم بتوانیم فرصت یابیم تا امنیت، عشق، امید و زندگی را به سرزمینمان که گاهواره تمدن بشری بوده است، بازگردانیم. نیکی را سرلوحه پندار، گفتار و کردارمان قرار دهیم با باور به اینکه همه انسانها در سراسر دنیا آزاد سرشته شده اند. ما ایرانیان که در هر کجای دنیا به یک اندازه در تعیین سرنوشت کشورشان سهم و حق داریم، تلاشهایمان را تا دستیابی به این سه هدف ادامه خواهیم داد و پس از دستیابی در نگهداری آن تا آخرین نفس خواهیم ایستاد.

یک: جایگزینی حکومتی دموکراتیک که شایسته ایرانیان باشد

دو: تدوین حقوق اساسی تاسیسی برای ایران آزاد و دموکراتیک

سه: ایران آزاد و دموکراتیک همسایه ای خوب و عزتمند در جامعه جهانی

كنگره ايالات متحده آمريكا در تازه ترين گزارش رسمي خود که هفتم ماه می سال ۲۰۱۸ میلادی، برای دهمین سال پیاپی كنگره ملي ايرانيان را در صدر گروه هاي حامي تغيير رژيم در ايران قرار داد. در تازه ترین گزارش رسمی مرکز تحقیقات کنگره ایالات متحده آمده است: «جنبش دانشجويي ايران كه متشكل از افراد داراي تحصيلات عالي و آشنا با فرهنگ غرب مي باشند، ستون فقرات مستحكم و قابل تكيه اي در بين مخالفان رژيم اسلامي حاكم بر ايران هستند. كنفدراسيون دانشجويان ايراني به رهبري اميرعباس فخرآور كه براي تغيير رژيم ايران باور دارند و مبارزه مي كنند، براي دستيابي به اين هدف در سال ٢٠١٣ ميلادي “كنگره ملي ايرانيان” را تشكيل دادند. اين سازمان در ماه مي سال ٢٠١٧ در واشينگتن كنفرانسي با هدف گذار به دموكراسي در ايران برگزار كرد.

کنگره ملی ایرانیان پیشنویس یک قانون اساسی پیشنهادی برای ایران آینده را نیز تدوین کرده است. همچنین این سازمان پیگیر تشکیل شورای انقلاب برای براندازی رژیم جمهوری اسلامی در ایران می باشد. ارژنگ داودي كه از پايه گذاران اين سازمان مي باشد، از سال ٢٠٠٢ توسط رژيم جمهوري اسلامي دستگير و زنداني شده است. در جولاي ٢٠١٤ حكم اعدام ارژنگ نيز صادر شد كه تا امروز اجرا نشده است.»

مطالعه بیشتر

جان بولتون مشاور امنیت ملی پرزیدنت ترامپ و امیر عباس فخرآور رییس سنا کنگره ملی ایرانیان در فاکس نیوز از تغییر رژیم در ایران حمایت کردند.

این گفتگو در ژانویه سال ۲۰۱۸ و با اوج گرفتن موج جدید اعتراضات مردمی علیه رژیم جمهوری اسلامی در پر بیننده ترین شوی سیاسی ایالات متحده که از برنامه های مورد علاقه پرزیدنت ترامپ نیز نی باشد با اجرای شان هنتی انجام شد.

فخرآور به نمایندگی از کنگره ملی ایرانیان که سازمان دعوت کننده مردم برای شروع این اعتراضات بوده است اعلام کرد که «انقلاب قانون اساسی» در ایران آغاز شده است.

وی همچنین از علاقه مردم آزادیخواه ایران به پرزیدنت ترامپ گفت که بارها اعلام کرده است در کنار ایرانیان برای رسیدن به آزادی ایستاده است.

مصاحبه اختصاصی ” امیرعباس فخرآور” با روزنامه ” الشرق الاوسط ”
به تاریخ بیست و سوم ژانویه ۲۰۱۸

کنگره آمریکا در آخرین بیانیه خود، کنگره ملی ایرانیان را مهم ترین گروه مخالف توصیف کرده است. بنیانگذارآن، امیر فخرآور از زمانی که دانشجو بود بارها با ملایان حاکم بر ایران مخالفت کرده است. او نوزده بار زندانی و شکنجه شده است و رژیم ایران تمام استخوان هایش را شکسته است. در سال ۲۰۰۶ او موفق به فرار به ایالات متحده شد و ارتباطات خود را با تصمیم گیران آنجا برقرار کرد. او صراحتا می گوید که باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا، به ایران، خاورمیانه و جهان خیانت کرده است.
فخرآور که نزدیک به تیم رهبری رئیس جمهور دونالد ترومپ است ، به طور منظم از کنگره ایالات متحده بازدید می کند تا آنها را در مورد واقعیت آنچه که در داخل ایران اتفاق می افتد، توجیح کند. در ایران او با دوست خود ارژنگ داوودی کنگره ملی ایرانیان را تاسیس کرد. ارژنگ داوودی از سال ۲۰۰۲ در زندان های رژیم است در سال ۲۰۱۴ به اعدام محکوم شد. او چندین کتاب را تهیه کرد و بسیاری از مقالات را منتشر کرده است.
فخرآور اولین بار در شانزده سالگی به زندان رفت به خاطر یک سوالی که در یک سخنرانی دانش آموزان پرسیده بود: چرا این سیستم برای رفع مشکلات کشور از استعدادهای نسل جدید بهره نمی گیرد؟ او هشت ماه در انفرادی گذشت. پس از آزادی، او در شمال غرب ایران وارد دانشکده پزشکی شد. در یک سخنرانی در دانشگاه ارومیه با لحن استهزا خطاب به رهبر گفته بود: من فکر نمی کنم آن میزان آزادی که آقای رهبر می گوید در این کشورداشته باشیم. هزینه این سخن او وارد شدن به زندان ارومیه بود ، که در آن جلادان بی رحمی داشت. آخرین بار او به خاطر یکی از رمان هایش به هشت سال زندان محکوم شد و این چنین شد که شهرت بین المللی در سال ۱۹۹۹ به دست آورد. در داخل زندان شروع به ادامه تحصیل کرد و برای کنکور دانشگاه و به مدت دو روز از زندان مرخصی گرفت، و در یک مناسبت، و با کمک دوستانی از پنتاگون قادر به فرار به آمریکا شد. کتاب های او به لس آنجلس فرستاده شد و جایزه ای را برای کتاب «سبزترین چشم زمین» به دست آورد. سپس کتاب «رفیق آیت الله» را منتشر کرد. از زمان انقلاب دانشجویی در سال ۱۹۹۹، که رژیم او را متهم به تحریک مردم (به عنوان رهبر معترضین) کرده بود، ارتباطات او با داخل ایران هرگز قطع نشده است.
در مصاحبه خود با الاشرق الاوسط، فخرآور نقش اتحاد جماهیر شوروی در انقلاب ایران را بازگو می کند و می گوید که ملاها در ایران برعکس آن پیزی که ادعا می کنند نمایندگان امام دوازدهم نیستند، بلکه آنها تنها عوامل سازمان امنیت شوروی سابق هستند.

پیشگامان کنگره ملی ایران

پس از انقلاب اسلامی و روی کارآمدن روحانیون تندرو و طرفداران آنها بعنوان حاکمان جدید ایران و همچنین برگزاری رفراندم تعیین نوع نظام که غیر دموکراتیک و در فضایی احساسی با هدف سواستفاده از آزادی مردم برای مشروعیت بخشیدن به ایدئولوژی خطرناک حکومت اسلامی تحت نام جمهوری اسلامی انجام شده بود، بسیاری از چهره های شناخته شده سیاسی تلاشهای گسترده ای را برای پایان دادن به کابوس حکومت ملایان در ایران آغاز کردند. هیجدهم تیر ماه  ١٣٥٩،  شاپور بختیار آخرین نخست وزیر شاه، با سازماندهی افسران نیروی هوایی در پایگاه شاهرخی همدان، قیام شاهرخی را جهت براندازی جمهوری اسلامی ترتیب داده بود که در آخرین دقایق عوامل آن شناسایی، دستگیر و اعدام شدند.

در اوایل دهه هفتاد خورشیدی که فرسایش مبارزه بسیاری از آزادیخواهان را ناامید کرده بود و رژیم نمایشی از ثبات در دنیا به تصویر کشیده بود، هسته های مستقل دانشجویی که پس از انقلاب فرهنگی در ایران (١٣٥٩ تا ١٣٦٣) امکان حیات نداشتند، دوباره سر بر آوردند و اینبار مخفیانه  به مبارزه با جمهوری اسلامی پرداختند. در نوزدهمین سالگرد قیام شاهرخی،هجدهم تیر ماه ١٣٧٨، با فداکاری دانشجویان آزادیخواه ایرانی موج جدیدی از اعتراضات علیه رژیم آغاز شد.

در نخستین سالگرد این قیام دانشجویی، اعضای کلیدی این هسته های مستقل دانشجویی دستگیر و زندانی شدند. در آذر ماه ١٣٨١ این مجموعه با نام “جنبش مستقل دانشجویی” دوران نوینی از مبارزه برای آزادی را آغاز نمود. در دی ماه همان سال به پیشنهاد زنده یاد محمد باقر فخرآور “جنبش آزادی ایرانیان” توسط ارژنگ داوودی، امیر عباس فخرآور، ایمان سمیع زاده، پتکین آذرمهر، دکتر بیژن کریمی، محمد شمس وپروین غفاری پایه گذاری شد تا گستره وسیعتری از آزادیخواهان ایرانی را در بر گیرد. ارژنگ داوودی به اتهام تاسیس جنبش آزادی ایرانیان ابتدا به ٢٥ سال زندان و سپس در تیر ماه ١٣٩٣ به اعدام محکوم شد و در حال حاضر در بند حکومت اسلامی است.

در بیست و یکم بهمن ماه ١٣٨٤ در سومین سالگرد تاسیس جنبش آزادی ایرانیان، نامه ای به امضای بیش از ششصد تن از اعضای جنبش و دیگر مبارزین راه آزادی منتشر شد، در پایان این بیانیه از همه نیروهای آزادیخواه و دموکراسی خواه در درون و بیرون مرزهای ایران خواسته شده بود تا با شعار اتحاد برای آزادی، برای تشکیل کنگره آزادی ایرانیان گرد هم بیایند. در اسفند ماه ١٣٨٤ عباس امیرانتظام که بیش از دودهه زندان سیاسی را پس از انقلاب اسلامی تجربه کرده است با انتشار بیانیه ای یازده ماده ای از همه مبارزان در راه دشوار آزادی و دموکراسی در درون و بیرون ایران دعوت کرد تا با دنبال کردن رهنمود های یازده گانه این بیانیه، گام به گام در راستای هموار کردن مسیر تشکیل کنگره ملی ایران اقدام کنند و همزمان منشور آزادی ایرانیان توسط جمعی از زندانیان سیاسی در درون زندان تدوین شد و پس از بازبینی مرامنامه موسوم به مرامنامه آلاشت، منشور آزادی ایرانیان در زندان اوین در ده بند تدوین وبا امضای بیش از نهصد تن از فعالین سیاسی منتشر گردید. منشور نهایی آزادی ایرانیان بر گرفته از همین سند میباشد. در بیست و دوم دیماه ١٣٩٢ تعدادی از ایرانیان آزاده و مبارز با دعوت از افراد و گروه های سیاسی آزادیخواه ایرانی در درون و بیرون ایران، نخستین گام تشکیل کنگره ملی ایرانیان را بنا نهادند، دست آوردهفتاد روز تلاش این کمیته تدوین منشور سه ماده ای آزادی ایرانیان و تشکیل شورای موسس کنگره ملی ایرانیان در نخستین روز فروردین ماه ١٣٩٣ بود. در تاریخ چهادهم آذر ماه ١٣٩٥ مجمع عمومی کنگره ملی ایرانیان با حضور اعضای آن برگزار و پس از تصویب اساسنامه کنگره و انتخاب نمایندگان سه رکن اصلی کنگره (سنا، کابینه اجرایی و دادبان) فعالیت رسمی خود را آغاز نمود.

//]]>